El consistori infantil de Manlleu vol fer el passeig del Ter un espai més educatiu

5.000 euros del pressupost es destinaran a aquesta iniciativa

El passeig del Ter, emboirat
El passeig del Ter, emboirat | Carme Molist
Osona.com
11 de maig del 2021
Durant aquest curs, el Consell municipal de la Infància de Manlleu ha treballat "Què educa i què no educa a Manlleu" i què podrien fer per millorar l'educació en algun àmbit concret de la ciutat. Finalment, la proposta guanyadora ha estat: "Apadrinar el passeig del Ter per convertir-lo en un espai més educatiu".

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, l'alumnat de 5è i de 6è de totes les escoles de la capital del Ter van participar en l'enquesta sobre diferents propostes per decidir quina o quines accions es portarien a terme amb els 5.000 euros de pressupost que tenen per materialitzar les seves propostes.

Finalment, s'ha decidit que la proposta guanyadora i que es portarà a terme serà l'apadrinament per part dels infants de Manlleu d'un espai de la ciutat i que treballaran perquè aquest sigui més educatiu, amb mirada d'infant. L'espai apadrinat és el passeig del Ter.

L'alumnat vol treballar la part educativa mediambiental però també la part històrica i cultural amb diferents propostes, des d'un recorregut amb activitats, una plantada d'arbres, senyalitzar la zona dels rentats o planells informatius sobre el riu i la vegetació a les parets de darrere del rocòdrom. L'Ajuntament ha recollit aquestes idees i s'ha compromès a treballar-ho a nivell tècnic per poder-los presentar l'opció que més s'adapti al pressupost i a les necessitats que han expressat.
Arxivat a