Tona

Amadeu Lleopart seguirà d'alcalde a Tona

Aixequem i ERC han revisat a mig mandat la continuïtat de la figura del batlle i finalment no l'assumirà Judit Sardà

per Osona.com, 6 de maig de 2021 a les 11:55 |
Aquest dimecres durant la valoració de mig mandat a Tona. | Twitter @Aixequem
Amadeu Lleopart, d'Aixequem Tona, seguirà com a alcalde del municipi. Aquest dimecres, en la valoració dels dos primers anys de mandat de la coalició entre Aixequem i Esquerra, es va anunciar que l'actual alcalde acabaria la legislatura. D'aquesta manera, la republicana Judit Sardà renuncia a l'opció d'assumir el càrrec.

Quan es va formalitzar l'acord entre les dues formacions es va explicar que a mig mandat es decidiria sobre la continuïtat o el relleu en la figura de l'alcalde. Passat aquest temps, ambdós partits han decidit acordat seguir amb Lleopart al capdavant de l'Ajuntament de Tona. En una nota, destaquen que tant l'equip d'alcaldia com els equips de regidoria (formats per membres dels dos partits) tenen una importància cabdal a l'hora de prendre decisions.


En aquest sentit, remarquen que "la decisió s'emmarca sobretot en la importància del treball en equip, en la confiança generada entre els dos grups, en el projecte polític compartit i en la responsabilitat a l'hora de garantir una estabilitat al municipi", especialment ara donada la situació "tan complicada" provocada per la Covid. Per tot això, consideren que "el millor per Tona és la continuïtat" i "dirigir tots els esforços cap a la reactivació".

En les eleccions del passat 2019, les formacions liderades per Lleopart i Sardà van aconseguir 4 i 3 regidors respectivament. Aixequem Tona i ERC van deixar fora del govern municipal Josep Salom (JxCat) després de 12 anys governant, encara que guanyés les eleccions amb 5 regidors.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació