coronavirus

Dos morts per Covid als hospitals d'Osona en una setmana

El nombre d'ingressats baixa fins a la cinquantena, però hi ha catorze pacients crítics

per Osona.com , 5 de maig de 2021 a les 16:38 |
L'Hospital Universitari de Vic | Josep M. Montaner
En aquesta darrera setmana, s'han registrat dos morts per causes relacionades amb la Covid-19 als hospitals d'Osona. Així ho recullen el Consorci Hospitalari de Vic (CHV) i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic (FHSC) aquest dimecres, que fa una setmana en van comptabilitzar sis. Per tant, s'ha reduït tres vegades. Segons Salut, des de l'inici de la pandèmia a Osona han mort un total de 669 persones.


En els darrers set dies, hi ha hagut dinou nous ingressos als centres de la comarca, set menys que la setmana passada (26). La xifra total d'ingressats ha baixat considerablement: la setmana passada se'n van registrar 73 i actualment n'hi ha 52 en total.

A l'Hospital de Vic hi ha 33 persones hospitalitzades amb positiu per coronavirus, de les quals catorze són pacients que requereixen cures intensives. La xifra també és inferior de fa una setmana, quan hi havia 49 pacients, disset dels quals crítics.


A l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic -que acull la majoria dels pacients geriàtrics i convalescents amb Covid-19 de tot Osona- n'hi ha disset amb infecció activa, tres que fa una setmana (20). I a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu hi ha dues persones ingressades amb infecció activa, dues menys que la setmana passada (4).

Altres notícies que et poden interessar

 


 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació