La Mostra d'Entitats i Músiques torna al passeig de Vic

La trobada, que se celebra aquest dissabte a la tarda, comptarà amb una quarantena d'entitats

Durant la presentació de la 17a Mostra d'Entitats de Vic
Durant la presentació de la 17a Mostra d'Entitats de Vic | Aj. de Vic
Osona.com
06 de maig del 2021
Vic acollirà una renovada edició de la Mostra d'Entitats i Músiques aquest dissabte, 8 de maig, a la tarda. En la 17a edició hi participarà una quarantena d'entitats, fundacions i altres col·lectius que es trobaran a la rambla del Passeig i la rambla del Carme. El dissabte de 5 de la tarda a 9 del vespre es podran conèixer els projectes que desenvolupa cada entitat i la tasca voluntària que porten a terme al llarg de l'any.

Aquesta mostra és un esdeveniment consolidat que s'ha convertit en un espai de diversitat, convivència, tolerància i d'intercanvi d'idees i iniciatives, que aglutina entitats de tots els àmbits. Es farà amb totes les mesures sanitàries i hi haurà informadors per assegurar-ne el compliment.

Gincama, actuacions i espectacles

La principal novetat d'enguany és la gimcana participativa que acostarà les entitats a la ciutadania a través de petites proves que podran fer en els diversos estands. Totes les persones que omplin la butlleta, que es repartirà en el mateix estand, rebran un obsequi.

A més, durant tota la tarda es podrà gaudir d'una programació diversa i espaiada al llarg del recorregut de la mostra. Tant a l'escenari del passeig com el que s'habilitarà a la rambla del Carme s'hi realitzaran tota classe d'activitats: actuacions musicals, l'espectacle infantil Nikita de Ni Pon o batucades, entre d'altres.

Paral·lelament, les entitats programaran diverses activitats com un taller d'iniciació al trapezi i el circ, jocs i activitats d'iniciació al rugbi, i una visita als camps de refugiats amb realitat virtual. La jornada finalitzarà amb l'actuació del grup de Matthew McDaid & The Last Minute Soldiers.

Vic compta amb un teixit associatiu molt important. Hi ha registrades 200 entitats i associacions de tots els àmbits, que treballen per reconvertir situacions de desigualtat aquí i arreu del món, o per reimpulsar el teixit social i educatiu de la ciutat. 
 

Recull de galeries de fotos de la Mostra d'Entirars de Vic

Arxivat a