Turisme

Els guies d'Osona, la clau per descobrir l'autenticitat de la comarca

Osona Turisme presenta un calendari amb una sortida guiada cada dissabte i cada diumenge de l'any

per Redacció , 4 de maig de 2021 a les 10:40 |
Osona Turisme proposa un complet calendari de visites guiades
Hi ha moltes maneres de descobrir una comarca com Osona, però una de les millors és fer-ho de la mà dels autèntics professionals. Els guies d'Osona són la clau per descobrir l'autenticitat de la comarca i, per facilitar-ho, Osona Turisme ha presentat un complet calendari de sortides guiades amb compra de les entrades incorporades.

Descobrir el Lluçanès amb e-bike i conèixer la bauma dels Trabucaires són algunes de les propostes  de cara al cap de setmana del 8 i 9 de maig. La geologia d'Osona, les orquídies de la comarca, senderisme al Vidranès, bruixes i molins de Centelles i una ruta contemplativa del Collsacabra són algunes de les propostes per la resta d'aquest maig de bon temps i desconfinament comarcal.

El valor dels guies professionals

Els guies de la comarca, són professionals que t'acompanyen i complementen la teva experiència, ensenyant i compartint el seu coneixement per tal d'obrir-te les portes de bat a bat a la comarca, perquè l'essència d'Osona està en el seu paisatge, en el seu patrimoni però sobretot en la història, les llegendes, la tradició i la seva gent, aquesta és la clau de l'autenticitat.

A les activitats t'hi pots apuntar en família, en parella, amb amics o sol. Però un dels valors, a banda del guiatge professional, és el de conèixer gent i descobrir en grup l'autenticitat d'Osona.

Una proposta per cada dissabte i cada diumenge

El calendari de rutes guiades, una iniciativa d'Osona Turisme, presenta una proposta per cada dissabte i diumenge de l’any. El calendari s'actualitzarà trimestralment per adaptar les experiències per tothom segons l’època de l’any. 

Pots descobrir aquí totes les propostes per aquesta primavera.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació