Setze nous especialistes acaben la seva formació als hospitals i CAP d'Osona

El CHV organitza un acte de comiat a la darrera promoció de residents

Els residents formats a Osona aquest 2021
Els residents formats a Osona aquest 2021 | CHV
Osona.com
30 d'abril del 2021
Setze nous especialistes han finalitzat la seva formació als hospitals i CAP d'Osona aquest any. Aquesta setmana es va organitzar un acte de comiat als residents del Consorci Hospitalari de Vic (CHV). Tal com expliquen en una nota, els setze metges/esses i infermeres han passat entre 2 i 5 anys formant-se als centres sanitaris d'Osona i han acabat la seva residència.

L'acte de comiat va reconèixer especialment l'esforç fet durant aquest últim any pels residents, l'equip docent i els professionals assistencials per garantir una formació especialitzada completa tot i l'afectació que ha tingut la pandèmia al sector sanitari.

Aquest mes de maig completen la formació una especialista en Medicina Interna (especialitat que requereix 5 anys de formació), un especialista en Geriatria (format conjuntament amb l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic) i una de Psiquiatria (4 anys), així com dues infermeres llevadores (2 anys). També finalitzen el període de residència nou metges i dues infermeres d'Atenció Familiar i Comunitària de les unitats docents de l'ICS Catalunya Central i d'ACEBA, formats en col·laboració entre els hospitals del CHV i els centres d'atenció primària d'Osona.

Comptant els residents que finalitzen la seva etapa formativa, el Consorci Hospitalari de Vic ha tingut fins aquest mes d'abril 76 residents en actiu, que estan en diferents anys del seu període de formació en un total de 10 especialitats.