​Gonzalo Plata, reelegit secretari de CCOO a Osona, el Vallès Oriental i el Maresme

Ha aconseguit el 99% dels vots durant el tercer congrés de la unió intercomarcal

Gonzalo Plata, durant el congrés intercomarcal
Gonzalo Plata, durant el congrés intercomarcal | CCOO
Osona.com
30 d'abril del 2021
Actualitzat a la 13:03h
Gonzalo Plata ha estat reelegit secretari general de la unió intercomarcal de Comissions Obreres (CCOO) al Vallès Oriental, el Maresme i Osona. Aquest dimecres, en assemblea va rebre el 99% dels vots i es va aprovar l'informe de gestió dels dels darrers quatre anys amb el 98% de suports, el pla d'acció pel proper quadrienni amb el 97% de suports i es va escollir la nova direcció amb el 97% de suports.

Tal com expliquen en una nota, en el congrés, van participar-hi 135 delegats elegits en les assemblees i conferències prèvies. El sindicat té més 15.300 persones afiliades, de les quals més de 2.150 són d'Osona, 8.900 del Vallès Oriental, i gairebé 4.300 al Maresme. També és primera força sindical a les tres comarques representant el 46,4% del total a Osona amb 521 persones delegades, el 40,47% amb 684 delegades al Maresme i amb el 48,9% i 1416 persones delegades al Vallès Oriental.

En el pla per als propers quatre anys a Osona, el sindicat se centra a enfortir els sectors industrials potenciant la sostenibilitat, un pla de reindustrialització per a Manlleu, transformar i modernitzar la indústria alimentària, controlar i adaptar la cabana porcina o recuperar les urgències als CAP.