coronavirus

Es duplica la xifra de morts als hospitals d'Osona en una setmana

El nombre d'ingressats ha baixat fins a la setantena

per Osona.com , 28 d'abril de 2021 a les 17:55 |
L'Hospital Universitari de Vic | Josep M. Montaner
En aquesta darrera setmana, s'han registrat sis morts per causes relacionades amb la Covid-19 als hospitals d'Osona. Així ho recullen el Consorci Hospitalari de Vic (CHV) i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic (FHSC) aquest dimecres, que fa una setmana en van comptabilitzar tres. Per tant, la xifra s'ha duplicat. Segons Salut, des de l'inici de la pandèmia a Osona han mort un total de 665 persones.


En els darrers set dies, hi ha hagut 26 nous ingressos als centres de la comarca, una vintena menys que la setmana passada (47). Tot i així, la xifra total d'ingressats ha baixat considerablement: la setmana passada se'n van registrar 91 i actualment n'hi ha 73 en total.

A l'Hospital de Vic hi ha 49 persones hospitalitzades amb positiu per coronavirus, de les quals 17 són pacients que requereixen cures intensives. La xifra és molt inferior de fa una setmana, quan hi havia 68 pacients, 22 dels quals crítics.


A l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic -que acull la majoria dels pacients geriàtrics i convalescents amb Covid-19 de tot Osona- n'hi ha 20 amb infecció activa, un menys que fa una setmana (21). A l'Hospital Sant Jaume de Manlleu hi ha quatre persones ingressades amb infecció activa, el doble que la setmana passada (2).

Altres notícies que et poden interessar
  

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació