L'enxampen drogat amb bicicleta i acaba detingut perquè l'havia robada

També se'l va denunciar per conduir sota els efectes de substàncies estupefaents i saltar-se el toc de queda

Osona.com
26 d'abril del 2021
Actualitzat a les 12:06h
La Guàrdia Urbana de Vic va detenir el cap de setmana passat un home per robar una bicicleta elèctrica valorada en 4.000 euros. Tal com explica el cos, els fets es remunten al voltant de dos quarts de 4 de la matinada del divendres 23 d'abril quan un ciclista es va donar la fuga en veure un control policial.

Se'l va perseguir i interceptar. I en observar que presentava símptomes de conduir sota alguna substància estupefaent, se li va fer una prova de detecció. Va donar positiu. Els agents també van escorcollar-lo i van trobar-li droga. Per tot això, va ser denunciat per conduir sota els efectes de substàncies estupefaents i per no complir la restricció de mobilitat nocturna.

A més, se li va intervenir la bicicleta elèctrica valorada en 4.000 euros, ja que no podia donar fiança suficient de ser-ne el titular. I precisament l'endemà de l'actuació es va presentar a comissaria el titular de la bicicleta per denunciar-ne la sostracció de dins del vehicle juntament amb unes ulleres de sol. Es va dictar una ordre de detenció contra l'autor del robatori que va acabar detingut al cap d'unes hores.
Arxivat a