​Roda de Ter reformarà una part de l'ajuntament

El projecte, que té un cost de 134.640 euros, vol unificar la primera planta i redistribuir l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i la de Promoció Econòmica

L'ajuntament de Roda de Ter està constituït per dos edificis
L'ajuntament de Roda de Ter està constituït per dos edificis | Josep M. Montaner
Osona.com
26 d'abril del 2021
Roda de Ter reformarà i unificarà la primera planta de l'edifici de l'ajuntament. En el ple d'aquest abril, va portar a votació l'aprovació inicial del projecte distribució d'aquesta primera planta. Tal com recull l'Ajuntament en una nota, el projecte d'obres, que canvia l'ús d'habitatge a oficines, compta amb un pressupost de 134.640,92 euros.

L'ajuntament de Roda està constituït per dos edificis i el projecte té per objectiu acabar d'unificar-los i redistribuir els espais de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i de l'Oficina de Promoció Econòmica.

Tal com explicava l'alcalde Roger Corominas durant el ple es preveu crear espais amb més amplitud i més moderns, tenint en compte també que s'han incorporat dues persones més a l'organigrama municipal. Amb aquesta aprovació es vol "oferir un millor servei a la ciutadania", deia Corominas.

El punt es va aprovar amb set vots a favor (els cinc regidors d'ERC, Joan Moreno i Marina Quintana de Junts x Roda); quatre abstencions (Albert Serra, Yolanda Tristancho, Toni Gaja i Montse Garcia d'IPR) i dos vots en contra (Marc Verdaguer d'IPR i Albert Aguilar de Junts per Roda a l'oposició).

L'exalcalde Albert Serra va apuntar que aquest projecte "és un pedaç" mentre remarcava que "és una millora que no té una visió global". En aquest sentit es va pronunciar Albert Aguilar (Junts per Roda a l'oposició) destacant que a la llarga s'hauria de renovar tot l'edifici i seria millor fer un projecte global. Aguilar, juntament amb Marc Verdaguer (IPR), també van apuntar que ara no era el moment de tirar endavant aquest projecte i que hi havia altres prioritats.
Arxivat a