Premis literaris

Convoquen una nova edició dels Premis Literaris del Pacte de Sant Sebastià

Els guardons s'entregaran el 23 de maig

per Osona.com, 20 d'abril de 2021 a les 18:55 |
Una posta de sol i l'ermita de Sant Sebastià, a Santa Eulàlia de Riuprimer | Emili Vilamala
Nova convocatòria dels Premis Literaris Pacte de Sant Sebastià o dels Vigatans. En la seva 17a edició, el termini de lliurament de les obres finalitza el 25 d'abril i enguany els treballs només es poden enviar per correu electrònic. El jurat està format per Víctor Pallàs, Enric Martín i Txevi Rovira.

Hi ha premis de prosa i poesia en categoria infantil, juvenil i per adults, i destaca, entre aquests, el Premi Especial Llorenç Tomàs. Es tracta d'un premi de recerca i/o investigació centrat en el període de la Guerra de Successió, també pot ser poesia, prosa, assaig, teatre o còmic, basat en els fets històrics o amb una intencionalitat més lliure de ficció històrica.


El veredicte i lliurament de premis serà el diumenge 23 de maig al matí a l'ermita de Sant Sebastià, en el marc de la Commemoració del Pacte dels Vigatans. Els premis estan organitzats pels ajuntaments de Santa Eulàlia de Riuprimer i Vic, i també per Òmnium Cultural d'Osona, i compten amb la col·laboració del Consell Comarcal d'Osona.
 

Consulta les bases del concurs

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació