Comencen les obres al carrer de la Pau de Torelló

Els treballs, que tenen un cost d'uns 148.000 euros, contemplen substituir una canonada d'aigua del carrer, ampliar una de les voreres i adaptar els passos de vianants

El carrer de la Pau de Torelló
El carrer de la Pau de Torelló | Aj. de Torelló
Osona.com
17 d'abril del 2021
Aquest proper dilluns, 19 d'abril, Torelló inicia les obres de remodelació i millora de l'accessibilitat del carrer de la Pau amb un termini d'execució previst de dotze setmanes, fins a primers de juliol. Les obres, que tenen un cost de 147.291,64 euros, inclouran la substitució d'una canonada d'aigua del carrer, l'ampliació d'una de les voreres i l'adaptació dels tres passos de vianants del carrer.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, les obres van ser adjudicades per concurs públic a l'empresa Arenes i Graves Castellot, que hi treballarà de dilluns a divendres, de 8 del matí a 6 de la tarda. Durant aquest interval, el carrer quedarà tallat al trànsit i fora d'aquest horari només es permetrà l'accés amb vehicle dels veïns. També s'ha habilitat un aparcament provisional a la zona de la Torre Vidal per quan les obres no permetin estacionar els vehicles dels veïns als seus garatges. Les alternatives de trànsit als carrers del voltant estaran senyalitzades per l'empresa encarregada de les obres.

Les feines de remodelació del carrer consistiran en la substitució de la canonada d'aigua potable de la vorera més propera al riu. Aquesta vorera, que ara és de 80 centímetres d'amplada, es farà tota nova i s'ampliarà fins a 1 metre i 70 centímetres. L'altra vorera es repassarà i s'ampliarà en tres trams concrets. A més, es faran nous els tres passos de vianants, que seran adaptats. El que està situat davant del Museu de la Torneria serà elevat, per obligar a una circulació més lenta dels vehicles. L'obra es completarà, a nivell de superfície, asfaltant de nou tota la calçada.
Arxivat a