Detenen dos joves a Vic per robar a un repartidor després d'amenaçar-lo amb un punxó i un tornavís

La víctima va haver de donar-los els dos telèfons mòbils que portava

Osona.com
16 d'abril del 2021
Actualitzat a la 13:26h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta setmana, entre el 14 i el 15 d'abril, un jove, de 19 anys i veí de Vic, i un menor d'edat, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Tal com explica la policia, els fets van tenir lloc el passat 12 de gener quan, cap a dos quarts de 6 de la tarda, dos joves van abordar un repartidor que es trobava treballant pel carrer Nyerros de Vic.

Els individus van amenaçar-lo amb un punxó i un tornavís i li van exigir que els donés tots els objectes de valor. Tot i que si va negar inicialment, finalment la víctima els va donar els dos telèfons mòbils que portava. Els lladres van fugir corrents del lloc.

Arran d'aquests fets, els Mossos van iniciar una investigació que va permetre identificar els dos lladres. La investigació va concloure aquesta setmana amb la detenció dels dos implicats a la capital d'Osona.

El detingut major d'edat ha passat aquest divendres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa. Pel que fa al menor, va quedar en llibertat el mateix dia de la seva detenció amb l'obligatorietat de presentar-se davant Fiscalia quan sigui requerit.
Arxivat a