Sorteig

SORTEIG de dues entrades dobles per al concert de Roger Mas a Calldetenes

per Osona.com, 16 d'abril de 2021 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Roger Mas arriba el proper dissabte 24 d'abril a l'Auditori Teatre de Calldetenes. El cantautor solsoní reinterpretarà les cançons emblemàtiques i conegudes de la seva discografia així com d'altres poetes i autors per compartir amb els assistents històries d'amor i de guerra, de passat, present i futur; d'anhels i enyorances, de fets reals i d'imaginaris, etc.


Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per al concert, valorades en 48 euros. El termini per participar en el sorteig es tancarà el proper dimarts 20 d'abril a les 12 de la nit. L'endemà, 21 d'abril, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.
 

Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:Bases del sorteig


- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per a l'obra.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dimarts 20 d'abril a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació