Detingut a Torelló per retenir la seva parella a casa i agredir els policies

A l'home se l'imputen delictes de violència de gènere amb detenció il·legal i atemptat contra els agents

Osona.com
15 d'abril del 2021
Actualitzat a les 12:47h
La Policia Local de Torelló va detenir aquest dimecres un home que presumptament hauria retingut la seva parella contra la seva voluntat. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, els fets van tenir lloc al matí quan una persona coneguda de la parella va comunicar que l'individu tenia la noia retinguda des del dia abans.

Agents del cos es van personar fins al lloc dels fets. A requeriments dels policies, l'home va obrir la porta de l'habitació on estava amb la seva parella retinguda. Abans de reduït, es va resistir i va donar cops, puntades de peu i mossegades als dos agents. Tot i reduir-lo va intentar fugir un parell d'ocasions, fins que la policia va aconseguir traslladar-lo a Vic, on va anar al metge i va ser lliurat al cos dels Mossos d'Esquadra.

Al detingut se l'imputen delictes de violència de gènere amb detenció il·legal i atemptat contra els agents, que van patir lesions de caràcter lleu. La seva parella, que no presentava lesions físiques, va ser acompanyada a prestar declaració davant dels Mossos d'Esquadra.
Arxivat a