Esports

Sant Julià de Vilatorta es torna a quedar sense torneig de bàsquet aquest estiu

L'organització cancel·la l'esdeveniment per la situació derivada de la Covid i perquè amb les mesures actuals perdria "tot l'encant"

per Osona.com, 15 d'abril de 2021 a les 10:25 |
Torneig de bàsquet al pavelló de Sant Julià de Vilatorta, en una imatge d'arxiu | Torneig BBVA de Bàsquet
Sant Julià de Vilatorta tampoc tindrà torneig de bàsquet aquest estiu. L'Associació de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta, organitzadora de l'esdeveniment que aplega milers d'esportistes a Osona i altres municipis, ha comunicat la suspensió de l'acte i celebrarà la 36a edició el setembre de 2022.

El motiu de cancel·lació és el mateix de l'any passat: la Covid. En aquest sentit l'organització remarca en una nota que aquest abril estan augmentant els casos en una quarta onada i la situació del setembre és incerta.


"El torneig és la suma d'un conjunt d'activitats de bàsquet i de lleure" i en la situació actual "no es podrien fer aquestes activitats complementàries". "Els pavellons no podrien estar plens o s'haurien de fer activitats a porta tancada, perdent tot l'encant del torneig", remarquen. En aquest sentit, expliquen que es perdria la convivència que es dona a la Zona Village, al bar, la barbacoa o al càtering. "I no seria el Torneig de Bàsquet de Sant Julià que tots coneixem", afegeixen.

Per tot això, s'ha decidit traslladar al setembre del 2022 i poder-ho celebrar com en les 35 edicions anteriors.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació