Torelló estrena un portal per detectar incidències a la via pública

El ciutadà geolocalitzarà el problema i ho rebrà directament la brigada

Representants polítics i de la brigada de Torelló
Representants polítics i de la brigada de Torelló | Aj. de Torelló
Osona.com
15 d'abril del 2021
Aquest dimecres es va fer la presentació del portal d'incidències de Torelló, una nova eina per facilitar que la ciutadania pugui col·laborar amb l'Ajuntament detectant i enviant qualsevol incidència que trobi a la via pública. El nou portal és de fàcil utilització i no es necessita descarregar cap mena d'aplicatiu. S'hi pot accedir des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil a través de l'adreça incidencies.torello.cat.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, l'alcalde Marçal Ortuño destaca que aquesta nova eina és un pas més per facilitar una relació més àgil entre la ciutadania i l'Ajuntament; mentre que el regidor d'Espai Públic i Manteniment, David Sánchez, explica que ajudarà al manteniment acurat de tots els espais del municipi.

Qualsevol persona que entri a incidencies.torello.cat podrà geolocalitzar en un mapa el punt on ha detectat el problema i adjuntar-hi una foto on es vegi la incidència que cal arreglar. L'avís quedarà registrat i fixat en el mapa i, de manera immediata, serà rebut per la brigada municipal. L'operari que rebi l'encàrrec de reparar la incidència podrà consultar tota la informació que hagi enviat la ciutadania mitjançant el seu mòbil, de manera que tot el procediment serà més àgil i ràpid.
Arxivat a