​Últims dies per presentar-se al Premi Emprenedoria Quintanes

En aquesta edició s'ha ampliat fins a quatre el nombre de guardonats

Treballs en un camp d'Osona
Treballs en un camp d'Osona | Adrià Costa
Osona.com
11 d'abril del 2021
Últims dies per presentar-se a la convocatòria del Premi Emprenedoria Quintanes/BBVA de l'entorn rural. Enguany el guardó duplica el nombre d'iniciatives que es poden optar al guardó. En aquesta tercera edició, el premi distingirà fins a quatre propostes: el millor projecte, obtindrà una dotació econòmica de 15.000 euros, i es concediran tres accèssits de 2.000 euros cadascun d'ells. Amb la particularitat que els tres accèssits estaran distribuïts entre els diferents sectors participants: l'agroramader, el forestal i el de la jardineria.

Aquesta tercera edició s'havia de celebrar el 2020, però arran de la Covid es va posposar fins aquest any. Es poden presentar propostes fins aquest 30 d'abril al web de l'escola EFA Quintanes.

L'escola EFA Quintanes, juntament amb la Fundació Antiga Caixa Manlleu, BBVA i Casa Tarradellas promouen la convocatòria d'aquest premi que posa en valor les empreses i les activitats agràries i reconeix la feina dels emprenedors que gestionen un entorn pròsper, mitjançant iniciatives que vetllen per la sostenibilitat. El premi, que té caràcter biennal, es porta a terme des del 2016 i té com a objectiu difondre els principis d'emprenedoria i innovació en el món rural.