L'alcalde de l'Esquirol denuncia un jove per amenaces i presentar-se de matinada a casa seva

El noi, que anava tapat, ja l'ha insultat en altres ocasions

Àlex Montanyà, alcalde de l'Esquirol
Àlex Montanyà, alcalde de l'Esquirol | Josep M. Montaner
Osona.com
05 d'abril del 2021
Actualitzat a les 22:34h
L'alcalde de l'Esquirol, Àlex Montanyà, va denunciar aquest diumenge un jove del municipi per presentar-se a casa seva de matinada i amenaçar-lo. Tal com recull una nota que ha enviat als veïns del poble, al voltant de les 6 de la matinada el noi va entrar a la propietat privada saltant la tanca, i va despertar i atemorir tota la família "picant la porta repetidament". Segons Montanyà, presentava símptomes d'haver-se pres alguna substància estupefaent o beguda alcohòlica.

Segons explica, aquesta no és la primera vegada que ha rebut alguna amenaça i insult, però aquest diumenge va ser diferent. El jove va entrar tapat, va amenaçar-lo, va insultar-lo i també "desconsideracions cap a la resta de la família, fills petits inclosos". Els Mossos van arribar després dels incidents.

Tal com recull en la nota, el jove es queixava "de la Covid, dels Mossos d'Esquadra, de la seguretat privada que hi ha al municipi, que al carrer no hi ha contenidors, que el poble és feminista, del fil de pastor que posen els pagesos als camps de conreu, dels controls a la carretera, dels "pixapins", del toc de queda i de moltes altres coses més". L'alcalde va convidar-lo a parlar-ne l'endemà i a sortir de casa seu.

"Entenc que la pandèmia ens està afectant a tots i l'angoixa diària d'alguna manera o altre s'ha d'exterioritzar, però en cap cas permetre que cap dels veïns del municipi ni tampoc la família de ningú, sigui violentada d'aquesta manera, com ho va ser la meva", diu en la nota.