​Ainhoa Moral obté la Beca Social a l'Excel·lència Universitària Ciutat de Vic

És la quarta vegada que es lliura aquest ajut instaurat des del curs 2017-2018

Eva Rovira, Josep Eladi Baños, Elisabet Franquesa, i Ainhoa Moral.
Eva Rovira, Josep Eladi Baños, Elisabet Franquesa, i Ainhoa Moral. | UVic-UCC
Osona.com
31 de març del 2021
L'estudiant d'Infermeria, Ainhoa Moral, ha rebut aquest març la Beca Social a l'Excel·lència Universitària Ciutat de Vic que convoca anualment l'Ajuntament de Vic. Està valorada en 2.500 euros i hi poden accedir els estudiants de la UVic, residents a la ciutat i amb un bon currículum acadèmic, que necessitin una empenta econòmica per continuar els estudis. Aquesta és la quarta vegada que es lliura des que es va instaurar el curs 2017-18.

Durant l'acte, el rector de la UVic-UCC, Josep Eladi Baños, va destacar la importància d'aquest ajut i va afirmar que és un bon exemple de la implicació ciutat-universitat, "un binomi únic al país". També va fer referència al fet que enguany la beca hagi recaigut en una estudiant d'Infermeria "en uns temps difícils que tots recordarem, especialment per als professionals sanitaris que han estat al capdavant de la pandèmia". Per últim també va anunciar que de cara el curs vinent s'obrirà un nou programa de beques "que ha de permetre a les persones amb bon expedient acadèmic venir a estudiar a la UVic-UCC".

Per la seva banda, la regidora d'Educació i Joves, Elisabet Franquesa posava de relleu la importància que té l'educació a la ciutat, des de l'educació infantil a la universitària.
Arxivat a