Manlleu

​Manlleu impulsa un projecte per al desenvolupament sostenible en el teixit empresarial

L'Ajuntament proposa espais de reflexió, formació i capacitació a les empreses del municipi en relació als ODS

per Osona.com, 31 de març de 2021 a les 12:55 |
Mercat del dilluns a la plaça Fra Bernadí de Manlleu. | Adrià Costa
L'Ajuntament de Manlleu ha impulsat aquest març un projecte d’integració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en el teixit empresarial del municipi. Tal com explica en una nota, "l'assoliment dels reptes i la dimensió transformadora que formula l’Agenda 2030 no seria possible sense la implicació també del teixit empresarial i comercial". Per això, l'Ajuntament, dins el marc de l’Agenda 2030, ha impulsat uns espais de reflexió, formació i capacitació a les empreses del municipi, en relació als ODS. 

S'ha fet un acompanyament a diferents organitzacions privades en la identificació dels ODS més rellevants en base a la seva activitat, i en la definició d’accions per a la millora de la sostenibilitat de l’empresa. Aquest acompanyament ha constat d’un procés de consultoria, amb Antehsis Lavola, i d’un suport individual per a les empreses participants.


El passat 23 de març, va tenir lloc de forma virtual la sessió de presentació de resultats d’aquest projecte, en què totes les empreses participants van presentar el seu full de ruta per a la sostenibilitat. Van assistir a la sessió l’alcalde, Àlex Garrido, i el regidor d’Agenda 2030 Manlleu, David Bosch, qui va lliurar a cada una de les empreses participants un certificat, reconeixent la seva implicació i contribució en els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030.

L’Ajuntament de Manlleu treballa en la integració de les polítiques locals en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, amb l’objectiu de contribuir a un futur més sostenible, just i segur.


 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació