​Tres osonencs entren a l'executiva nacional de la JNC

Sandra Grau, Gil Vilarrassa i Joel Reguant, escollits en el congrés a Vidreres

La nova executiva nacional de JNC
La nova executiva nacional de JNC | Vic
Redacció
29 de març del 2021
El passat cap de setmana la JNC va celebrar el seu XXI Congrés a Vidreres i Maçanet, per renovar els posicionaments i els lideratges de l’organització. Un congrés excepcional, fet entre telemàtic i presencial i amb totes les mesures de seguretat pertinents.

En el marc d’aquest congrés, tres joves osonencs han aconseguit entrar al comitè executiu de la JNC, concretament Sandra Grau, de Vic i actualment cap comarcal de la JNC Osona, que s’incorpora com a responsable de militància amb un 81,9% dels vots; Gil Vilarrassa, de Seva, que s’incorpora com a responsable de política municipal i governança de l’organització, i finalment Joel Reguant, de Roda de Ter que era escollit com a nou president del Comitè d’Arbitratge Mediació i Disciplina (CAMD) amb un 94,6% dels vots, entitat de la que n’era el vicepresident en el passat mandat. 

També cal destacar que Marc Poveda de Tona formava part de la candidatura de Reguant al CAMD, i era escollit com a vocal de l’ens pel 89% dels vots. 

En aquest congrés, la recent escollida diputada Judith Toronjo cedia el seu lloc com a secretària general a Álvaro Clapés-Saganyoles, i Albert Pérez deixava el seu lloc com a president del Consell Nacional a l’Ariadna Urroz.