​Manlleu inicia la segona fase de les obres de clavegueram al Passeig del Ter

Els treballs s'allargaran dos mesos i provocaran restriccions de trànsit

Obres al passeig del Ter de Manlleu
Obres al passeig del Ter de Manlleu | Aj. de Manlleu
Redacció
29 de març del 2021
Manlleu finalitzarà aquest dimecres, 31 de març, la primera fase de les obres de clavegueram al passeig del Ter. La segona fase començarà el 6 d’abril, just després de les vacances de Setmana Santa.

La segona fase, que portarà a terme la mateixa empresa adjudicatària, ICMAN, permetrà connectar els actuals abocaments d’aigües residuals del sector 2 del riu Ter al sistema de sanejament de Manlleu.

L’obra es portarà a terme al passeig del Ter, en el tram situat entre el passeig de Sant Joan i el carrer Sant Martí. Està previst que tingui una durada de dos mesos, tot i que de forma prèvia s’informa que aquest termini pot canviar en funció del desenvolupament de l’obra i de l’aparició d’imprevistos.

Pel que fa a les afectacions, el carrer Sant Martí, entre el carrer Verge del Pilar i el passeig del Ter, quedarà tallat a la circulació a partir del dilluns 6 d’abril. Només hi podran accedir els residents i es convertirà, provisionalment, de doble sentit de circulació, perquè sigui possible l’entrada i la sortida dels aparcaments particulars. Així mateix, el tram del carrer Sant Martí entre el carrer Verge del Pilar i el carrer de la Passió serà de sentit únic de pujada. El passeig del Ter, entre el passeig de Sant Joan i el carrer Sant Martí, estarà tallat a la circulació i no s’hi podrà aparcar. Tampoc es podrà aparcar, durant tot el període d’obres, a la zona d’aparcament municipal, situada al passeig del Ter (cantonada carrer Sant Martí).

Per facilitar la recollida, els contenidors d’escombraries del carrer Sant Martí es traslladaran provisionalment al Passeig del Ter (just a davant de la zona d’aparcament municipal).

La població podrà anar seguint l’evolució de les obres al web i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Manlleu. Els canvis que es puguin produir en la circulació també es reflectiran a la senyalització vertical provisional.

Per minimitzar riscos de vianants i conductors, l’Ajuntament agraeix que la ciutadania redueixi l’ús del vehicle en aquesta zona.
Arxivat a