Es dispara la xifra d'ingressats per Covid als hospitals d'Osona

Hi ha una setantena de persones hospitalitzades, onze de les quals requereixen cures intensives

L'Hospital Universitari de Vic
L'Hospital Universitari de Vic | Adrià Costa
Osona.com
24 de març del 2021
Actualitzat el 26 de març a les 12:08h
La darrera setmana, s'han registrat cinc morts per causes relacionades amb la Covid-19 als hospitals d'Osona. Així ho recull el Consorci Hospitalari de Vic (CHV), que fa una setmana en va comptabilitzar la mateixa xifra. Segons Salut, des de l'inici de la pandèmia a Osona han mort un total de 630 persones.

Tot i que les morts es mantenen estables, les hospitalitzacions s'han disparat. En els darrers set dies hi ha hagut 46 nous ingressos als centres de la comarca, nou més que la setmana passada (37). Actualment hi ha un total de 70 ingressats, mentre que la xifra de fa una setmana era de 48.

Un total de 52 persones estan a l'Hospital de Vic, onze de les quals requereixen cures intensives, és a dir, que estan a l'UCI. La setmana passada hi havia 43 ingressats i onze pacients crítics. Per tant, han augmentat els hospitalitzats (+9) però es mantenen els crítics.

A l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic -que acull la majoria dels pacients geriàtrics i convalescents amb Covid-19 de tot Osona- n'hi ha tretze amb infecció activa, vuit més que fa una setmana. L'Hospital Sant Jaume de Manlleu segueix sense cap ingressat amb infecció activa.
 

Aquí podeu consultar el mapa amb les dades per comarca