Altàntida

​Els espectacles alternatius marquen la nova programació de l'Atlàntida

"De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda" encetarà la temporada el proper 9 d'abril

per Osona.com, 24 de març de 2021 a les 11:55 |
Durant la presentació de la nova temporda de l'Atlàntida | Atlàntida
Aquesta setmana l'Atlàntida de Vic ha presentat la nova programació, tant amb format presencial com en línia, que anirà d'abril a juny. Hi haurà un total de 22 espectacles presencials i set propostes digitals.

I tal com destaca Montse Catllà, directora de la Fundació L'Atlàntida, la nova programació es basa en tres grans aspectes: nous formats, increment de propostes per a joves i paritat. En aquest sentit, remarca que dels 233 artistes que passaran per l'Atlàntida, 140 són dones, i de les 19 direccions teatrals, 11 són de dones.


Entre la programació, que incrementa els formats de caràcter alternatiu, destaca l'inici de la gira De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda, de la companyia La Calòrica, després de l'èxit de l'estrena al Teatre Nacional de Catalunya. També forma part de la nova programació l'estrena de la producció pròpia 8,9 i 10 de Raül Refree i Isaki Lacuesta, dins del marc de celebració dels 10 anys d'ACVic Centre d'Arts Contemporànies, així com l'últim concert de Germà Negre. També hi haurà la presentació del nou disc de Joana Serrat, l'estrena de l'espectacle familiar La Nana i l'avi Papet en format presencial i format online, i l'estrena del monòleg de Clara Cortès, És el moment.

Pel que fa a la programació de format online, destaca l'estrena de dues produccions pròpies: Low cost i una píndola per la Covid protagonitzada per Ramon Vila.Altres notícies que et poden interessar
  

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació