Aquestes són les afectacions de mobilitat a Vic pel Mercat del Ram

Restriccions en punts propers del parc Jaume Balmes i a la línia 6 del bus urbà

Un bus urbà aturat a l'estació de Vic
Un bus urbà aturat a l'estació de Vic | Josep M. Montaner
Osona.com
23 de març del 2021
Actualitzat el 24 de març a les 16:42h
A partir d'aquest dimecres, 24 de març, i fins dilluns vinent, 29 de març, la mobilitat en vehicle privat i transport públic a Vic es veurà afectada pel Mercat del Ram.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, es tracta bàsicament dels punts propers al parc Jaume Balmes, que concentrarà la part gastronòmica i artesanal del mercat.

D'una banda, del 24 al 29 de març, els vehicles privats no podran circular pel passeig de la Generalitat, entre la carretera de la Guixa i la rambla de Sant Domènech. Només es permetrà el pas del veïnat, entre el tram de la carretera de la Guixa i el passeig Pep Ventura.

A tot això, s'hi sumarà que el dissabte, tampoc es podrà passar per la rambla del Bisbat. L'Ajuntament ja ha informat als veïns de la zona.

Afectacions a la línia 6 del bus urbà
 
Totes les línies del bus urbà funcionaran amb normalitat durant el Mercat del Ram, a excepció d'aquelles que passen pels carrers on s'ha restringit la mobilitat. La que tindrà més afectacions és la línia 6 (Sentfores-La Guixa/Tanatori), ja que de tornada no podrà passar pel carrer de Mossèn Josep Gudiol, i per tant, no pararà en les parades del Passeig de la Generalitat-Andreu Febrer, rambla del Passeig (Escorial), plaça Santa Clara i Verdaguer.

Mentre durin les afectacions, s'habilitarà provisionalment, i només de baixada, la parada del Pont del Blanqueig (e12), que està a pocs minuts de Generalitat-Andreu Febrer. La parada Pare Gallissà serà la més propera a les parades de la rambla del Passeig, plaça Santa Clara i Verdaguer.
Arxivat a