​Santa Eulàlia de Riuprimer farà un itinerari de vianants a la carretera de Muntanyola

Els treballs, que han de començar en breus, es faran entre l'avinguda Benestar i el carrer Nou

Osona.com
23 de març del 2021
Santa Eulàlia de Riuprimer tindrà en breus un itinerari de vianants a la carretera de Muntanyola. L'Ajuntament acaba d'adjudicar els treballs a Obres i paviments BROSSA SA per part de Diputació de Barcelona. El termini d'execució és de quatre mesos i es preveu que s'hagi de tallar un dels dos carrils per fer els treballs i mantenir un pas alternatiu amb regulació semafòrica.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, el projecte provenia de l'anterior equip de govern, que va fer arribar la petició a la Diputació. L'itinerari tindrà uns 450 metres de longitud i 1,8 metres d'amplada i discorrerà en paral·lel a la carretera, en el marge est.
 

Mapa de l'itinerari de vianants Foto: Aj. de Santa Eulàlia de Riurprimer


Aquest itinerari permetrà tancar un circuit de circumval·lació del nucli i enllaçar la part sud del municipi amb el centre urbà que, pel fet d'estar separat pel riu, només té connexió pel carrer del Mèder. També permetrà arribar a peu o amb bicicleta a la nova escola i resta d'equipaments amb més seguretat.

La Diputació assumeix la majoria del cost de l'obra que s'enfila a uns 292.162,07 euros. L'Ajuntament en pagarà 57.132,55 i la corporació supramunicipal 235.029,52.