Sant Martí de Centelles

​Sant Martí de Centelles rep dos crèdits per valor total de més de 62.000 euros

Un dels préstecs és per finançar béns mobles i l'altre per a infraestructures

per Osona.com , 22 de març de 2021 a les 15:55 |
La Diputació de Barcelona ha concedit dos crèdits per valor total de 62.363 euros a l'Ajuntament de Sant Martí de Centelles. Un dels crèdits és per a finançar béns mobles (40.500 euros) i, l'altre, per a infraestructures (21.863 euros). L'acció s'emmarca en la Caixa de Crèdit que impulsa la corporació.

La Caixa de Crèdit és un instrument de cooperació local que té l'objectiu d'atorgar crèdits als ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i mancomunitats de municipis de la demarcació per al finançament de noves inversions, el dèficit de finançament en inversions executades i les operacions incloses en un Pla de Sanejament o Econòmic i Financer.


Cada govern local pot demanar fins a 200.000 euros cada any, amb l'excepció dels municipis inferiors a 1.000 habitants, que podran superar aquest límit i sol·licitar l'import necessari per cobrir les seves necessitats de finançament. El tipus d'interès és al 0%, amb una amortització màxima de 10 anys i una carència d'un any des de la data de concessió.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació