Dos detinguts per un robatori en una benzinera de Taradell

Els dos homes van fugir d'un control policial

El tabac i els diners robats
El tabac i els diners robats | Mossos d'Esquadra
Redacció
19 de març del 2021
Actualitzat a les 15:13h
Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir dos homes de 30 i 26 anys, veïns de Manlleu, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Ahir, a quarts d'una de la nit, un veí va informar al vigilant municipal de Taradell que dos homes estaven robant a la benzinera d'aquesta localitat. Quan el vigilant va arribar-hi, els lladres van pujar ràpidament al cotxe i van fugir.

Ràpidament, diverses patrulles de mossos i policies locals van muntar controls per tal de trobar els lladres. Minuts després, una patrulla de trànsit va veure un vehicle que coincidia amb el que estaven buscant que estava circulant a gran velocitat pel camí antic de Malla a Vic.

Els mossos van fer senyals al conductor perquè s'aturés, però aquest en va fer cas omís. Finalment al quilòmetre 181 de la carretera C-25, dins el municipi de Vic, el van poder interceptar. Durant l'escorcoll del vehicle van localitzar 18 paquets de tabac, 510 euros i diverses eines susceptibles de ser emprades per cometre robatoris.  

Els dos ocupants van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori amb força. A més, el conductor va quedar investigat per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir un vehicle a motor amb el permís retirat per  pèrdua de tots els punts. 

La investigació continua oberta i no es descarta que els autors estiguin relacionats amb un intent de robatori, la mateixa nit, a una gasolinera de Centelles, que no va prosperar.

Els detinguts passaran avui a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a