Els tres detinguts pels aldarulls a la comissaria de Vic queden en llibertat amb càrrecs

Els incidents s'han saldat amb set persones arrestades

La manifestació va acabar amb protestes a la comissaria dels Mossos de Vic
La manifestació va acabar amb protestes a la comissaria dels Mossos de Vic | Josep M. Montaner
Redacció
19 de març del 2021
Actualitzat a les 15:24h
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous tres persones més pels aldarulls que es van produir el 16 de febrer a Vic, després de la protesta per l'empresonament de Pablo Hasél. Es tracta de tres homes de 18, 25 i 28 anys a Vic, Roda de Ter i les Masies de Voltregà, a qui se'ls acusa dels delictes de desordres públics, manifestació il·lícita, atemptat contra els agents de l’autoritat, amenaces i danys.

Els detinguts han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs aquest divendres, després de passar una nit al calabós. 

En el marc dels incidents, un grup de violents va atacar la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Vic i va causar danys rellevants a l’edifici amb llançaments d’objectes contundents. El balanç va ser de 12 mossos lesionats per atacs directes dels esvalotadors i danys considerables a l’estructura de les dependències policials, a més de quantiosos objectes del mobiliari urbà malmesos, així com diferents vehicles policials i particulars.

Amb aquestes, ja són set el total de detencions. Després dels aldarulls es van arrestar quatre persones, una de les quals era menor. La detenció del menor va quedar sense efecte un cop se li va prendre declaració. La resta, dos homes i una noia, van quedar en llibertat amb càrrecs acusats de desordres públics.


 
Arxivat a