Prats donarà ajuts per a rehabilitar pisos buits que es posin a lloguer

L'Ajuntament hi destinarà 6.000 euros del pressupost municipal

El ple s'ha realitzat de manera telemàtica
El ple s'ha realitzat de manera telemàtica | Ajuntament de Prats de Lluçanès
Redacció
18 de març del 2021
El ple telemàtic de l’Ajuntament de Prats d’aquest mes de març ha aprovat les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a actuacions de rehabilitació sobre habitatges desocupats que es destinin a lloguer al poble aquest any 2021. L’objectiu, tal i com ha exposat, l’alcalde Jordi Bruch és incentivar que els habitatges buits es posin a lloguer per tal de dinamitzar el parc d’habitatges desocupats.

Les bases han estat aprovades amb dues esmenes a proposta del grup d’ERC. Concretament, s’estableix que en les obligacions dels beneficiaris, el contracte d'arrendament és per un període d'un any i que la subvenció quedarà rescindida en cas que el propietari finalitzi el contracte.

S’hi destinaran 6.000 euros del pressupost municipal, 1.000 més que en l’edició de l’any passat. Hi podran accedir totes les persones físiques o jurídiques que siguin propietàries d'habitatges ubicats al municipi de Prats de Lluçanès que hagin reformat un habitatge per arrendament i l’hagin arrendat durant el 2021.

L'import màxim previst per a cada actuació és de 500 euros amb un màxim d’un immoble per propietari i no pot representar més del 15% de l’import total de la rehabilitació. Properament es donaran a conèixer els terminis de presentació de sol·licituds. 

Arxivat a