Vic començarà les obres de la nova zona poliesportiva del Montseny a la primavera

La pista de sorra es transformarà en una de formigó d'uns 2.000 metres quadrats

El projecte de la pista poliesportiva ha de començar aquesta primavera
El projecte de la pista poliesportiva ha de començar aquesta primavera | Aj. de Vic
Osona.com
18 de març del 2021
Aquesta primavera començaran les obres de la zona poliesportiva del Montseny. L'actual pista de sorra, ubicada entre el carrer Alfons IV el Magnànim i el carrer de Sant Isidre, es convertirà en un nou espai poliesportiu de 1.920 metres quadrats al barri del Remei. Té un cost de 150.000 euros i la pista serà de formigó.

Tant el regidor d'Esports, Titi Roca, com el de barri, Josep-Ramon Soldevila, destaquen que el foment de la pràctica i activitat esportiva és un factor de cohesió social i d'hàbits saludables. I en aquest cas, en un nou punt de trobada al barri.

Dos camps, sis porteries i dues cistelles

La nova zona poliesportiva comptarà amb una pista poliesportiva polivalent de futbol sala, handbol o d'hoquei i dos camps de 3x3 de bàsquet amb una cistella estàndard i una de minibàsquet. L'equipament poliesportiu comptarà amb sis porteries, dues de reglamentàries i quatre integrades perquè es puguin aprofitar el màxim els espais i hi pugui jugar un major nombre de gent. Tanmateix, hi haurà un espai diferenciat entre la pista i les cistelles de bàsquet perquè l'espai de joc no quedi monopolitzat per un únic esport.

Les obres al nou espai no afectaran la vorera, l'arbrat actual ni la resta d'elements de la zona, com les pistes de bitlles catalanes i les sorreres. A més, es mantindrà el nombre d'aparcaments actuals, que estaran situats al lateral esquerre i a la part posterior del conjunt de la nova zona poliesportiva.
Arxivat a