La xifra de morts i ingressats per Covid continua estable als hospitals d'Osona

Aquesta setmana s'han registrat cinc defuncions i hi ha 48 persones ingressades, onze de les quals a l'UCI

L'Hospital Universitari de Vic
L'Hospital Universitari de Vic | Josep M. Montaner
Osona.com
17 de març del 2021
Actualitzat a les 15:16h
La darrera setmana, s'han registrat cinc morts per causes relacionades amb la Covid-19 als hospitals d'Osona. Així ho recull el Consorci Hospitalari de Vic (CHV), que fa una setmana en va comptabilitzar la mateixa xifra. Segons Salut, des de l'inici de la pandèmia a Osona han mort un total de 628 persones.

Pel que fa als ingressos, en els darrers set dies hi ha hagut 37 nous ingressos als centres de la comarca, dos més que la setmana passada (35). Actualment hi ha un total de 48 ingressats, una xifra molt similar a la de fa una setmana (47).

Un total de 43 persones estan a l'Hospital de Vic, onze de les quals requereixen cures intensives, és a dir, que estan a l'UCI. La setmana passada hi havia 42 d'ingressats i setze pacients crítics. Per tant, han baixat lleugerament.

A l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic -que acull la majoria dels pacients geriàtrics i convalescents amb Covid-19 de tot Osona- n'hi ha cinc amb infecció activa, la mateixa quantitat de fa una setmana. L'Hospital Sant Jaume de Manlleu segueix sense cap ingressat amb infecció activa.

Aquí podeu consultar el mapa amb les dades per comarca