​Wala ja és una realitat a Vic

La cadena d'articles esportius obre una botiga de més de 2.000 metres quadrats i una quarantena de treballadors

Els primers compradors del nou Wala de Vic
Els primers compradors del nou Wala de Vic | Adrià Costa
Redacció
25 de març del 2021
Actualitzat el 23 de juny a les 14:01h
Wala ja és a Vic. El nou establiment de la cadena d'articles esportius té una superfície de 2.000 metres quadrats i està ubicat a la carretera de Sant Hipòlit. Havia d'obrir la tardor passada, però el context sanitari va obligar l'empresa Unipreus SL a posposar-ho. Vic es tracta de la cinquena població amb un Wala, després de Lleida, Tarragona, Barcelona i Girona

Més de 2.000 metres quadrats

El nou establiment de la cadena, situat a la carretera de Sant Hipòlit, ha obert aquest dijous 25 de març. Té una superfície de venda de més de 2.000 metres quadrats i compta amb tota la gamma d’equipament esportiu multimarca i moda casual propis de Wala. 

L’equip el formen 40 persones aproximadament que cobriran seccions tècniques com muntanya, esports de neu, ciclisme, running o futbol i de moda casual amb una oferta de les marques més reconegudes de cada àmbit. 
 

Wala ha obert aquest dijous la botiga de Vic. Foto: Adrià Costa


Amb aquesta obertura, Wala reprèn el procés d’expansió i reforça la seva estratègia omnicanal i digital adaptant l’establiment a noves fórmules de compra com la recollida de comandes realitzades online (des de walashop.com) o la reserva d’articles d’altres botigues.

Wala Vic, una botiga més sostenible i segura
 

La nova botiga de Wala a Vic ha estat dissenyada complint amb els màxims criteris de  responsabilitat ambiental pel que fa al mobiliari, elements decoratius i instal·lacions.  L’ensenya es reafirma en un dels seus valors com és la sostenibilitat.  

A més, amb el lema #ElFuturésAra, Wala dona visibilitat a les iniciatives de sostenibilitat  identificant els productes fabricats amb materials sostenibles o elaborats amb un procés no  contaminant pel medi ambient a tots els seus establiments.
 

La nova botiga de Wala de Vic, des de l'aire. Foto: Josep M. Montaner


Una de les prioritats és la seguretat tant dels clients com dels treballadors i, des de Wala, es garanteix que les compres són segures aplicant totes les mesures necessàries.  


Més de 25.000 euros recaptats 

Wala Vic se suma a la resta d'establiments de la cadena que ofereixen l’arrodoniment solidari als seus  clients i clientes. El projecte ja ha recaptat més de 25.000 euros destinat a causes socials en benefici de la Creu Roja.
Arxivat a