Els veïns de Vic amb aparcament al nucli antic poden passar per l'illa del Portalet

El trànsit a la rambla del Bisbat i dels Montcada està restringit des de finals de febrer

Nova senyalització que prohibeix l'entrada d'alguns vehicles al Portalet de Vic
Nova senyalització que prohibeix l'entrada d'alguns vehicles al Portalet de Vic | Josep M. Montaner
Osona.com
17 de març del 2021
Des de finals de febrer, la rambla del Bisbat i dels Montcada -el Portalet- de Vic estan tancades al trànsit. Només poden passar-hi vianants i bicicletes, i aquells vehicles autoritzats, des d'autobusos fins a veïns de la zona. I també a aquells veïns de la ciutat que tinguin aparcament al nucli antic.

Arran de les queixes veïnals, l'Ajuntament de Vic ha decidit finalment autoritzar-los el pas. Segons l'Ajuntament, arran de la petició, s'ha treballat i s'ha arribat a aquest acord amb veïns i comerços. Aquesta mesura afecta unes dues-centes persones. En cap cas, però, es poden expedir permisos a tercers com en les altres illes de vianants de Vic.

La del Portalet és la quarta de la ciutat, a més de les del centre històric, l'eixample Morató i el carrer de Gurb. Com les altres, també està vigilada per càmeres. A més de les rambles del Bisbat i dels Montcada, la plaça de Santa Elisabet, els carrers de les Adoberies i dels Aluders també formen part d'aquest nou pulmó per fomentar els desplaçaments saludables.
Arxivat a