Vic

Els veïns de Vic amb aparcament al nucli antic poden passar per l'illa del Portalet

El trànsit a la rambla del Bisbat i dels Montcada està restringit des de finals de febrer

per Osona.com, 17 de març de 2021 a les 10:25 |
Nova senyalització que prohibeix l'entrada d'alguns vehicles al Portalet de Vic | Josep M. Montaner
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des de finals de febrer, la rambla del Bisbat i dels Montcada -el Portalet- de Vic estan tancades al trànsit. Només poden passar-hi vianants i bicicletes, i aquells vehicles autoritzats, des d'autobusos fins a veïns de la zona. I també a aquells veïns de la ciutat que tinguin aparcament al nucli antic.

Arran de les queixes veïnals, l'Ajuntament de Vic ha decidit finalment autoritzar-los el pas. Segons l'Ajuntament, arran de la petició, s'ha treballat i s'ha arribat a aquest acord amb veïns i comerços. Aquesta mesura afecta unes dues-centes persones. En cap cas, però, es poden expedir permisos a tercers com en les altres illes de vianants de Vic.


La del Portalet és la quarta de la ciutat, a més de les del centre històric, l'eixample Morató i el carrer de Gurb. Com les altres, també està vigilada per càmeres. A més de les rambles del Bisbat i dels Montcada, la plaça de Santa Elisabet, els carrers de les Adoberies i dels Aluders també formen part d'aquest nou pulmó per fomentar els desplaçaments saludables.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació