Dos detinguts per robar en una casa a Manlleu

Es van endur joies i diners després de força principal

Osona.com
12 de març del 2021
Actualitzat a les 19:55h
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Vic van detenir aquest dijous un home, de 47 anys, i un menor d'edat, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a interior de domicili. Els fets es remunten al passat 26 de febrer quan es va produir un robatori amb força en una casa de Manlleu. Uns desconeguts van forçar la porta principal i, després de regirar tota la casa i el garatge, van sostreure joies i diners.

Arran dels fets els Mossos van obrir una investigació i després de diverses gestions, aquest dijous van localitzar i detenir a Vic els dos presumptes autors del robatori. A més, al llarg de la investigació els agents van poder recuperar algunes de les joies les quals van poder retornar al seu propietari.

El detingut major d'edat va quedar en llibertat el mateix dia després de declarar a comissaria, amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan se'l requereixi. Per altra banda, el menor també va quedar en llibertat el mateix dia amb l'obligatorietat de presentar-se davant Fiscalia quan sigui requerit.
Arxivat a