Sant Tomàs

Els ous de Pasqua i xocolates de Sant Tomàs, en tres Esclat d'Osona

L'entitat i el grup d'alimentació signen el primer acord

per Osona.com , 12 de març de 2021 a les 18:55 |
Les xocolates, que es poden trobar en tres Esclat d'Osona, estan fetes pels usuaris de Sant Tomàs. | Sant Tomàs
El Grup Bon Preu i Sant Tomàs han establert una col·laboració per la qual es vendran els productes de Pasqua elaborats a l'obrador de xocolata de l'entitat en les fleques de tres Esclat d'Osona. Es tracta d'ous de Pasqua de dues mides diferents i figures de xocolata en forma d'animals (ocells, ànecs, tortugues i pops). I es poden trobar a l'Esclat de Malla, a l'Esclat del Polígon Mas Beuló de Vic i a l'Esclat de la carretera de Roda de Manlleu.

Tal com explica Sant Tomàs en una nota, són productes de gran qualitat i d'edició limitada. Les persones ateses a l'entitat elaboren aquests ous i figures de xocolata; ho pinten i, un cop els productes estan acabats, els envasen. La imatge gràfica de l'embalatge de tota la gamma de productes ha estat elaborada per persones d'Autèntic.cat, l'estudi d'art i disseny de Sant Tomàs.


Des de Sant Tomàs es valora molt positivament la col·laboració amb el Grup Bon Preu, ja que representa una gran oportunitat de donar a conèixer aquests productes socials. Precisament per això el grup d'alimentació ha volgut iniciar aquesta col·laboració: pel compromís social i de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. Aquesta és la primera entre Bon Preu i Sant Tomàs, però ja s'està treballant per sinergies futures.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació