​Comença la jornada de portes obertes virtuals a la UVic

Aquest cap de setmana i el proper, les jornades s'agrupen en àmbits de coneixement

La Universitat de Vic
La Universitat de Vic | Josep M. Montaner
Osona.com
11 de març del 2021
Aquest cap de setmana comencen les jornades de portes obertes online de la UVic. S'agrupen en dos caps de setmana, el 12 i 13 de març i el 19 i 20 de març, en funció dels àmbits de coneixement. Aquesta jornada ha estat, tradicionalment, el gran aparador de la Universitat per als futurs estudiants. L'any passat, amb motiu de la pandèmia, es van haver de reconvertir en format online i van tenir molt d'èxit de participació.

Les jornades estan organitzades en quatre dies i aglutinades en dos caps de setmana consecutius. El dia 12 de març es reserva per a l'àmbit de les biociències i els cicles formatius de grau superior, mentre que per al dia 13 hi ha previstes les sessions de mestre, esport i enginyeries. El dia 19 de març serà el torn de comunicació, salut i traducció, i el dia 20, ho serà el de medicina, empresa, psicologia i educació social.

Abans de cada sessió específica, hi haurà una xerrada general sobre la Universitat, en la qual s'informarà sobre accés: preinscripció i matrícula, preus i beques, mobilitat, habitatge, servei d'esports, orientació laboral i pràctiques.

Per poder accedir a les diferents sessions cal una inscripció prèvia (pots fer-la en aquest enllaç). Tot i que les jornades són el plat fort de la campanya d'orientació universitària, durant tot el curs es van portant a terme sessions orientatives obertes.

Arxivat a