​Tona obre les portes a la ciutadania per gestionar la festa major d'estiu

L'Ajuntament vol impulsar la creació d'una comissió de festes

Osona.com
10 de març del 2021
L'Ajuntament de Tona, des de les regidories de Cultura i Participació, vol impulsar la creació d'una comissió de festes per a la gestió de la festa major d'estiu. La participació està oberta a totes les persones i entitats del municipi.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, la festa major d'estiu està organitzada per algunes de les entitats del municipi i volen "fer un pas més" per aconseguir una festa "més transversal i oberta", és a dir, que s'organitzi de "manera col·laborativa" entre diversos agents acompanyats dels serveis tècnics municipals.

Per tirar-ho endavant, "és essencial", que entitats i persones a títol individual que vulguin, participin en el procés de valoració "sobre la necessitat de la creació d'un òrgan de participació d'aquestes característiques, i definir les seves possibles funcions i el model organitzatiu".

El proper dissabte, 13 de març al matí, hi haurà una reunió de debat i valoració per posar a sobre la taula aquest fet (Consulta més informació en aquest enllaç).
Arxivat a