El Seminari de Vic oferirà dos nous cicles formatius superiors el curs vinent

Els dos graus, que tindran dos anys de durada, estan estretament lligats amb les àrees d'activitat de l'equipament: dietètica i turisme

Gestió en Allotjaments Turístics és un dels graus que s'oferirà
Gestió en Allotjaments Turístics és un dels graus que s'oferirà | Seminari Vic
Osona.com
10 de març del 2021
El Seminari Vic oferirà a partir del proper curs 2021-2022 dos nous graus. Es tracta dels cicles formatius superiors en Dietètica i en la Gestió en Allotjaments Turístics. Ambdos graus tenen una durada de dos anys i estan estretament lligats amb les àrees d'activitat del Seminari Vic, és a dir, restauració i allotjament. De fet, actualment, ja acull diversos cicles formatius dins la família d'esports a través del CEES (Centre d'Estudis El Seminari).

Tal com destaca el Seminari Vic en una nota, la dietètica ha esdevingut sector clau per a la salut de les persones. Un tècnic superior en Dietètica s'encarrega d'elaborar dietes, controlar la qualitat de l'alimentació de les persones, analitzar-ne els comportaments alimentaris i programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits alimentaris de la població.

D'altra banda, quant a la Gestió en Allotjament Turístic, ha de permetre donar eines perquè aquest sector, actualment tocat, es reinventi i pugui mantenir-se com a activitat econòmica essencial. Aquest grau superior capacita la persona a coordinar els serveis propis dels establiments d'allotjaments turístics, organitzar esdeveniments gestionant els recursos humans i materials necessaris; controlar i supervisar el departament de recepció i assegurar l'atenció al públic segons els nivells de qualitat establerts.
Arxivat a