Formació

El Seminari de Vic oferirà dos nous cicles formatius superiors el curs vinent

Els dos graus, que tindran dos anys de durada, estan estretament lligats amb les àrees d'activitat de l'equipament: dietètica i turisme

per Osona.com, 10 de març de 2021 a les 10:45 |
Gestió en Allotjaments Turístics és un dels graus que s'oferirà | Seminari Vic
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Seminari Vic oferirà a partir del proper curs 2021-2022 dos nous graus. Es tracta dels cicles formatius superiors en Dietètica i en la Gestió en Allotjaments Turístics. Ambdos graus tenen una durada de dos anys i estan estretament lligats amb les àrees d'activitat del Seminari Vic, és a dir, restauració i allotjament. De fet, actualment, ja acull diversos cicles formatius dins la família d'esports a través del CEES (Centre d'Estudis El Seminari).

Tal com destaca el Seminari Vic en una nota, la dietètica ha esdevingut sector clau per a la salut de les persones. Un tècnic superior en Dietètica s'encarrega d'elaborar dietes, controlar la qualitat de l'alimentació de les persones, analitzar-ne els comportaments alimentaris i programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits alimentaris de la població.


D'altra banda, quant a la Gestió en Allotjament Turístic, ha de permetre donar eines perquè aquest sector, actualment tocat, es reinventi i pugui mantenir-se com a activitat econòmica essencial. Aquest grau superior capacita la persona a coordinar els serveis propis dels establiments d'allotjaments turístics, organitzar esdeveniments gestionant els recursos humans i materials necessaris; controlar i supervisar el departament de recepció i assegurar l'atenció al públic segons els nivells de qualitat establerts.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació