Vic

Vic celebrarà el Mercat del Ram a l'exterior del Sucre i al parc Jaume Balmes

A l'edició d'aquest 2021, que se celebrarà del 26 al 28 de març, no hi haurà mostres d'automòbils

per Osona.com, 10 de març de 2021 a les 09:25 |
Mercat del Ram, el 2019 | Adrià Costa
Si la situació sanitària ho permet, els propers 26, 27 i 28 de març Vic acollirà el Mercat del Ram. Es tractarà d'una edició especial, que no tindrà tota l'esplendor habitual degut a la situació actual, però que vol mantenir l'essència de la festa a ciutat i comarca.

Enguany, l'activitat comercial se centrarà en dos espais: l'exterior del recinte firal del Sucre i el parc Jaume Balmes. El Sucre serà l'epicentre de l'activitat ramadera amb un circuit itinerant. S'hi podran veure animals de granja, maquinària agrícola, oficis i exposicions relacionats amb la vida al camp i a la granja, etc.


El parc Jaume Balmes acollirà expositors de productes alimentaris de la comarca i també expositors del sector de l'artesania que oferiran productes i articles fets artesanalment i amb qualificació d'artesà.

Pel que fa a les mostres d'automòbils, maquinària industrial i agrícola, i de turismes s'emplacen a l'edició del 2022. L'edició de l'any passat es va suspendre per la situació pandèmica.


La setmana vinent es donaran més detalls de l'edició d'enguany del Mercat del Ram. Es podrà visitar el divendres a la tarda (17 a 20h), i dissabte i diumenge durant tot el dia (10 a 20h). L'entrada és gratuïta però amb aforament limitat.

Altres notícies que et poden interessar
 
 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació