​Suport al jove detingut durant una protesta als jutjats de Vic

Va acabar arrestat durant una concentració per als detinguts dels aldarulls durant les protestes contra l'empresonament de Hasél

Durant la concentració de suport aquest dilluns als jutjats de Vic
Durant la concentració de suport aquest dilluns als jutjats de Vic | Josep M. Montaner
Osona.com
09 de març del 2021
Actualitzat a les 9:56h
Aquest dilluns, en ple 8-M, hi va haver una concentració als jutjats de Vic de suport a un jove que havia d'anar a declarar després d'estar detingut en el marc dels aldarulls generats per l'empresonament de Pablo Hasél. El passat 16 de febrer, durant les destrosses a la comissaria de Vic es van detenir quatre persones, una de les quals una de les quals era menor. La seva detenció va quedar sense efecte un cop se li va prendre declaració. La resta, dos homes i una noia, van passar a disposició judicial pocs dies després, el 18.

I durant aquesta jornada, que es va organitzar una concentració de suport a aquests detinguts, un jove va acabar arrestat pels Mossos que encerclaven els jutjats. Es va generar un forcejament entre ell i els agents, i va acabar detingut per desobediència. Al cap d'una hora van deixar la detenció sense efecte i llavors la defensa del noi qualificava la detenció "d'injustificada i arbitrària". Aquest dilluns estava citat a declarar i desenes de persones li van donar suport. La cercavila feminista organitzada pel comitè de vaga també hi va fer parada.

Arxivat a