Salut

​FisioMum, acompanyament per a un embaràs de qualitat

Fitness Vic aposta per un servei d'activitat física i fisioteràpia per a l'embaràs i el postpart

per Redacció , 8 de març de 2021 a les 16:54 |
Judit Capa Pradell, responsable de Fisiomum
Si l'embaràs és com una cursa de fons, cal la millor preparació física i mental per superar-lo amb èxit. Aquest és el plantejament de FisioMum, un servei d'acompanyament i guiatge per aconseguir un embaràs de qualitat. Pretén prevenir la patologia obstètrica i ajudar a la dona a tornar-se a sentir bé després del naixement de la criatura.

La responsable de FisioMum és Judit Capa Pradell, llicenciada en Activitat Física, diplomada en Fisioteràpia i que es defineix com a “mare i dona compromesa amb la meva família i la meva professió”.

El servei l'ofereix a Fitness Vic, ubicat al carrer Miquel Llor 2 de la capital d'Osona, i té com a objectiu assolir el benestar físic i emocional en un moment vital de grans canvis.

Per què FisioMum?


 Perquè ho necessites!

 Perquè els temps canvien i la dona necessita estar molt ben informada i preparada pels moments que haurà de viure durant l’embaràs, el part i el postpart.

 FisioMum t’ofereix un seguiment complet d’activitat física i fisioteràpia exclusiu per aquest període tant important de la vida d’una dona.

Coincidint amb la setmana del 8-M, aquest dijous 11 de març a les 12.00 FisioMum i Fitness Vic organitzen una xerrada-taller sobre sòl pèlvic.

És una activitat gratuïta per a totes les dones però cal trucar i reservar plaça (93 883 16 44 / 679 815 150).


AMB EL SUPORT DE

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació