Aquest mes de febrer ha arrencat la ruta del bacallà d'Osona "Tasta el bacallà", que s'allargarà durant tota la Quaresma, és a dir, fins al 4 d'abril. Es tracta d'una iniciativa, promoguda per tres bacallaneries i cinc restauradors d'Osona, que té per objectiu difondre la cuina tradicional d'aquest producte.
És la segona edició que es posa en marxa aquesta ruta. Durant aquestes setmanes es proposa als ciutadans degustar i acostar-se al bacallà a través de noves receptes o plats.
Els establiments i restauradors que formen part d'aquesta iniciativa són emblemàtic tant per la qualitat de la seva cuina i matèries primes. Es tracta de les bacallaneries Montserrat, Pesca Salada Creus i Bacallaneria Creus; i els restaurants El Xic, Mas Albereda, Can Tona, Tombouctou, i la Taverna d'en Sidoro.
La padrina d'aquesta segona edició l'esportista d'elit Anna Comet.
Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?
Subscriu-te aquí gratuïtament