Coronavirus

El recinte firal del Sucre de Vic, nou punt de vacunació

La vacunació amb AstraZeneca es desplaça al recinte firal per poder fer front a l'arribada de més dosis

per Osona.com , 5 de març de 2021 a les 12:55 |
Vacunació recinte firal el Sucre de Vic | Josep M. Montaner
El recinte firal del Sucre de Vic s'ha convertit des d'aquest dijous en un nou punt de vacunació. De moment, és per als col·lectius professionals que fins ara rebien el vaccí AstraZeneca al CAP Osona, ubicat a la plaça Divina Pastora de Vic.

El Departament de Salut vol tenir espais més amplis, de fàcil accés i condicionats només per a funcionar com a centres vacunals. D'aquesta manera, pot fer front a l'arribada de més dosis. L'Ajuntament de Vic ha posat a disposició aquest espai.


La campanya de vacunació es va iniciar a finals de desembre amb usuaris de residències i professionals d'aquests centres i sanitaris, amb la vacuna Pfizer. A principis de febrer va arribar l'AstraZeneca, amb la qual s'estan vacunant docents, cossos de seguretat i professionals d'altres branques sanitàries.

FOTOS Vacunes contra la Covid al Sucre de Vic


Paral·lelament s'està vacunant amb la Pfizer centre de primària als majors de 80 anys, grans dependents i usuaris de centres de dia, entre altres col·lectius fràgils.

D'altra banda, aquesta setmana, s'ha instal·lat un mòdul de primària al CAP Osona, al Vic Nord, per a pacients de Covid. També se'n posarà un al CAP de Torelló. Aquests mòduls són espais situats com a annexos dels centres d'atenció primària i tenen com a objectiu desenvolupar l'activitat Covid i no Covid en espais diferenciats.Altres notícies que et poden interessar
 Altres notícies que et poden interessar
 


 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació