​Vic acollirà la seu de Treball, Afers Socials i Famílies a la Catalunya Central

El conseller Chakir el Homrani i Anna Erra han signat un protocol de col·laboració

Chakir el Homrani i Anna Erra, durant la signatura
Chakir el Homrani i Anna Erra, durant la signatura | Gencat
Osona.com
04 de març del 2021
Actualitzat a les 11:47h
El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, han signat aquest dijous al matí un protocol de col·laboració per a la futura ubicació a la ciutat de la seu territorial del Departament a la Catalunya Central. Tal com expliquen en una nota, l'Ajuntament ha de  buscar i posar a disposició del Departament un immoble per situar la nova delegació.

Durant l’acte de signatura, el conseller ha explicat que “si hi ha un Departament que no s’entén sense la col·laboració amb les administracions locals és el de Treball, Afers Socials i Famílies".  En aquest sentit ha apuntat que "el principi de subsidiarietat, el principi d’arrelament i el principi de capil·laritat al territori són clau per desenvolupar bé les polítiques socials i també les polítiques de treball”. Per això, ha destacat que “amb aquesta signatura fem un pas endavant. És una bona notícia per tots aquells ciutadans que en un moment donat passen pel sistema català de serveis socials i també pels ajuntaments i les entitats”.

Per la seva banda, l’alcaldessa Anna Erra ha agraït “l'aposta per la descentralització de la Generalitat que reforça la capitalitat de Vic. La nova seu de Treball, Afers socials i Famílies és una mesura més per aproximar l’administració i estar al costat de les persones, tot generant nous pols d’atracció”.
Arxivat a