Es manté la xifra de morts i ingressats per Covid als hospitals d'Osona

Aquesta setmana s'han registrat sis decessos i hi ha setze pacients crítics a l'UCI

L'Hospital Universitari de Vic
L'Hospital Universitari de Vic | Josep M. Montaner
Osona.com
03 de març del 2021
Els darrers set dies, s'han registrat sis morts per causes relacionades amb la Covid-19 als hospitals d'Osona. Així ho recull el Consorci Hospitalari de Vic (CHV), que fa una setmana en va comptabilitzar cinc. Per tant, la xifra es manté estable. Segons Salut, des de l'inici de la pandèmia a Osona han mort un total de 617 persones.

Aquí podeu consultar el mapa amb les dades per comarca

Pel que fa als ingressos, en els darrers set dies hi ha hagut 45 nous ingressos als centres de la comarca, tretze més que la setmana passada. Actualment hi ha un total de 51 ingressats, una xifra inferior a la de la setmana passada (56).

Un total de 46 persones estan a l'Hospital de Vic, setze de les quals requereixen cures intensives, és a dir, que estan a l'UCI. La setmana passada hi havia 44 d'ingressats i quinze pacients crítics.

A l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic -que acull la majoria dels pacients geriàtrics i convalescents amb Covid-19 de tot Osona- n'hi ha cinc amb infecció activa (fa una setmana 12), és a dir, menys de la meitat. L'Hospital Sant Jaume de Manlleu segueix sense cap ingressat amb infecció activa.