Salut

Instal·len un mòdul de primària a Vic per a pacients de Covid

A Osona també se n'ubicarà un al costat del CAP de Torelló

per Osona.com , 3 de març de 2021 a les 12:12 |
Instal·lació dels mòduls prefabricats al CAP Osona, a Vic Nord | Josep M. Montaner
Aquest dimecres el departament de Salut ha instal·lat a Vic, al costat del CAP Osona, un mòdul de suport als centres d’atenció primària. És el segon que s'ubica a la Regió Sanitària de la Catalunya Central, però el primer a Osona. També se n'instal·larà un al costat del CAP de Torelló. Està previst que l'instal·lat a Vic estigui en ple funcionament en un termini màxim de dues setmanes.

L'adjunta de l'EAP Vic Nord, Eva Serra remarca que la nova infraestructura els "facilitarà la feina del dia a dia" i els permetrà "oferir una millor atenció a la ciutadania, més segura i adequada".


Aquests mòduls són espais situats com a annexos dels centres d’atenció primària i tenen com a objectiu desenvolupar l’activitat Covid i no Covid en espais diferenciats, de manera que, allà on el CAP no ho permetia per dimensions, el nou espai adjacent permetrà atendre de manera diferenciada els casos sospitosos de coronavirus.

La iniciativa, emmarcada en el  Pla d’enfortiment i transformació de l’atenció primària, té per objectiu oferir més spai i confort a la ciutadana i crear circuits diferenciats entre Covid i no Covid. També vol millorar l’accessibilitat i els processos, com també augmentar la resolució i atendre bé la cronicitat.


Altres notícies que et poden interessar
 


 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació