1
Vic

200.000 euros més d'ajuts directes per a comerços de Vic obligats a tancar

Fins al 31 de març els establiments poden sol·licitar fins a 1.600 euros

per Osona.com , 1 de març de 2021 a les 15:55 |
Poden accedir als ajuts tant establiments del centre urbà com dels polígons | Adrià Costa
Els comerços i establiments de Vic obligats a tancar ja poden sol·licitar fins al 31 de març més ajuts directes per fer front a la pandèmia. Es tracta d'una segona convocatòria d'ajudes impulsada per l'Ajuntament de Vic adreçat a establiments de la trama urbana o dels polígons.

S'hi destinen 200.000 euros i van adreçats a restaurants, gimnasos o centres d'estètica. Els ajuts es lliuraran abans del 30 de juny d'enguany. Es vol "ajudar de forma directa i immediata", explica la regidora de Promoció econòmica, Comerç i Ocupació, Bet Piella.


Cada establiment pot demanar fins a 1.600 euros. 800 euros per aquelles activitats que van haver de tancar durant la primavera de l'any passat, per ordre del Ministeri, i que no es van poder beneficiar de la primera convocatòria de l'Ajuntament de Vic; i 800 per aquells que van haver de tancar la seva activitat durant la tardor de l'any passat per ordre de la Generalitat de Catalunya.

Piella detalla que els ajuts són acumulatius i si es compleixen els dos requisits es poden sol·licitar amb un sol tràmit.


Altres notícies que et poden interessar
 


 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació