Successos

Comissen tres gossos de raça perillosa a Manlleu

Els propietaris ja havien estat denunciats en retirades ocasions per no complir la normativa

per Osona.com , 27 de febrer de 2021 a les 17:19 |
La Policia Local de Manlleu va comissar, dimarts passat, 23 de febrer, tres gossos de raça potencialment perillosa. Tal com expliquen en una nota, els propietaris dels animals infringien la norma que regula la tinença d'aquests animals i havien estat denunciats en diverses ocasions.

De fet, el cos local ja havia intentat comissar aquests gossos en altres ocasions però els propietaris quan arribava la policia tancaven els animals en una de les cases ocupades que disposen. Això n'impedia el comís.


Finalment, la policia va sol·licitar una ordre d'entrada al domicili al jutjat Contenciós de Barcelona, que va autoritzar la seva entrada amb la finalitat de comissar els animals. Finalment, doncs, dimarts passat agents de Manlleu van procedir al comís dels animals, que actualment es troben en bon estat i dipositats en una protectora de Barcelona.

L'Ajuntament recorda en una nota les obligacions que han de complir els propietaris de gossos potencialment perillosos, com tenir llicència municipal en vigor, portar l'animal sempre fermat i amb morrió, ser major de setze anys, i no portar-ne més d'un per persona.


En el cas d'aquests tres animals comissats, els propietaris infringien la normativa. Havien estat denunciats en reiterades ocasions per portar els animals deslligats, sense morrió i no tenir la documentació en regla.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació